Oбележавање годишњице погибије Миленка Пaвловића

Почетак » Oбележавање годишњице погибије Миленка Пaвловића » Актуелно » Oбележавање годишњице погибије Миленка Пaвловића

Већ 17. годину за редом, Град Ваљево организује полагање венаца и одавање почасти пуковнику пилоту Миленку Павловићу, на дан његове погибије – у среду 4. маја 2016. године, у 12.00 часова, на спомен обележју у Улици Владике Николаја, као и у селу Бујачић, на месту погибије.

Тог дана ће породица, као и представници Војске Србије и осталих институција положити цвеће, а свештеници ће одржати помен Миленку Павловићу.

Након помена и полагања цвећа, биће одржан кратки програм, који припрема Центар за културу Ваљева.

У периоду од 11.45 до 12.45 за саобраћај ће бити затворене улице Хероја Миленка Павловића до Пастерове и Владике Николаја до Жељка Васиљевића. Саобраћај за возила Улицом Владике Николаја, у смеру од Синђелићеве ка Узун Мирковој улици, преусмераваће се у Хајдук Вељкову, Мирка Обрадовића, Булевар Палих ратника и Жељка Васиљевића.

Саобраћај за возила Улицом Владике Николаја, у смеру од Србијанке  ка Крушику, преусмераваће се у Жељка Васиљевића, Булевар Палих ратника, Мирка Обрадовића и Синђелићеву.

Позивамо све грађане да у што већем броју дођу 4. маја у 12.00 часова код споменика у Улици Владике Николаја, како бисмо одали пошту великом хероју, који је настрадао на небу изнад Ваљева, супротстављајући се формацији од 16 НАТО авиона.

Подели на друштвеним мрежама...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn