Обилазак новизграђених кућа на сеоском подручју

Почетак » Обилазак новизграђених кућа на сеоском подручју » Вести » Обилазак новизграђених кућа на сеоском подручју
Новоизграђене куће на сеоском подручју, којe су изграђене уместо оштећених у прошлогодишњим мајским непогодама, обишли су градоначелник Станко Терзић, заменик градоначелника Жарко Ковач и члан Градског већа Никола Радојичић. Они су обишли 14 од 20 објеката на сеоском подручју и то у селима Тубравић, Вујиновача, Балиновић и Ребељ. Изградња је завршена и људи су задовољни радовима, које финансирају УНОПС и АСБ, рекли су мештани тамошњих села у разговору са градским челницима. 
 
Представници Града су обишли и куће у Бебића Луци из којих се људи исељавају. Тражи се решење како да се помогне овим породицама у пресељавању, јер су путеви потпуно уништени.
 
До сада су завршена 24 објекта, од укупно 26 и то 20 на сеоском подручју и 6 у граду. Ускоро ће бити завршена и преостала два објекта на сеоском подручју. У току је технички пријем објеката од стране надзорних органа и донатора. Током следеће недеље ће за девет кућа, чију је изградњу финансирао АСБ, почети допремање намештаја. Објекти које је изградио УНОПС су опремљени намештајем.
Подели на друштвеним мрежама...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Comment