Реконструисан фискултурни блок у Економској школи

Почетак » Реконструисан фискултурни блок у Економској школи » Актуелно » Реконструисан фискултурни блок у Економској школи

Завршена је реконструкција фискултурног блока Економске школе у Ваљеву и данас је објекат предат на коришћење школи, уз присуство представника Министарства привреде, града Ваљева, извођача радова и надзорних органа.

Вредност радова је око седам милиона динара. Радове је извело Грађевинско предузеће „Компресор инг“, које је урадило хидроизолацију, бетонирање пода и уградњу савремене подне облоге од јасеновог паркета, данског произвођача Јанкерс (JUNCKERS). Иначе, исти паркет је постављен у хали у Истанбулу, где су се недавно играле утакмице Европског првенства у кошарци.

У оквиру ових радова су реконструисани мокри чворови и остале просторије са инсталацијама, у склопу фискултурног блока.

Радови су реализовани у оквиру пројекта Министарства привреде, за унапређење локалне и регионалне инфраструктуре, које је обезбедило половину потребног новца за реконструкцију фискултурне сале Економске школе, док је другу половину новца обезбедио град Ваљево. Координатор пројекта, испред града Ваљева је био помоћник градоначелника Мирослав Пимић.

Поступак спровођења подршке унапређења локалне и регионалне инфраструктуре – Градимо заједно – ЕИБ 8, врши се по основу финансијског уговора између Републике Србије и Европске инвестиционе банке.

Подели на друштвеним мрежама...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn