Саопштење градског руководства поводом фестивала „Open Minded Fest“

Почетак » Саопштење градског руководства поводом фестивала „Open Minded Fest“ » Актуелно » Саопштење градског руководства поводом фестивала „Open Minded Fest“

Поводом фестивала „Open Minded Fest“ који је одржан у Ваљеву, на простору код споменика Стевану Филиповићу, од 24. до 26. јуна, а чију је организацију подржао Град, издајемо следеће саопштење:

Град Ваљево подржава  и подржаваће пројекте за младе, јер је од изузетне важности да се за младе људе организује што више квалитетних догађаја. Један од пројеката, чији је циљ био да окупи младе људе и да им омогући тродневни фестивал са садржајима који су популарни, био је и јуче завршен фестивал „Open Minded Fest“. У исто време, убудуће ће се водити рачуна о томе на којој локацији се организују слични фестивали, због музике која је била гласна, која је трајала до јутарњих сати, а због локације на којој је фестивал организован, чула се у већем делу Града, што је изазвало негодовање бројних суграђана. Овим саопштењем, руководство града Ваљева упућује извињење нашим суграђанима због прегласне музике и узнемиравања, а у исто време поручује организаторима и свим младим људима, да ће убудуће Град Ваљево посебну пажњу посветити начину организације и реализације пројеката за младе, како би имали што квалитетније садржаје који су њима намењени.