Асфалтиране Врањска и Динарска улица

Почетак » Асфалтиране Врањска и Динарска улица » Вести » Асфалтиране Врањска и Динарска улица
У месној заједници Попаре, у оквиру инвестиционог одржавања, асфалтиране су две улице Врањска и Динарска. За асфалтирање Врањске улице у дужини од 265 метара, Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева издвојила је два милиона динара.
 
„Осим Врањске улице, урадили смо и Грачаничку улицу, која се надовезује на Врањску и где живи један инвалид. За Динарску улицу, која је асфалтирана у дужини од 220 метара, издвојено је 1.400.000 динара. Осим тога, у протеклих седам дана асфалтирали смо и Улицу Палих бораца на Петом пуку у дужини од 245 метара и њена цена је 1.850.000 динара. Иначе, асфалтирањем ове две улице на Попарама је завршен овај посао и ми ћемо сада наставити асфалтирање улица и у другим месним заједницима“, рекао је данас приликом обиласка радова Драган Јеремић, директор Дирекције за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева. Он је додао и то да Дирекција у наредном периоду планира да асфалтира Улицу Милована Глишића у делу који је оштећен од Завода за заштиту споменика. „Планирамо да асфалтирамо и улице у Брђанима, на Петом пуку Кличевачку улицу.Што се тиче Брђана ту имамо да урадимо две улице, део Мајевичке и Моравичку. Врло мало је остало улица које нису асфалтиране, а у власништву су Града“, рекао је Јеремић.
 
Он је говорио и о тендеру за мост за Веселиновиће који је расписан и који се отвара 4. августа. Јуче је отворен тендер за пертерно уређење нове зграде Основне школе „Милован Глишић“ у Брђанима. „Улица која пролази поред реке Градац ће се радити када се заврше мостови на реци, да не би била оштећена док трају радови на мостовима“, рекао је Јеремић, који је овом приликом говорио и о хулиганима који возилима у Кнез Милошевој улици оштете плоче на трговима, али и о хулиганима који уништавају мобилијар у парковима, дечијим игралиштима и на „Студенту“. Јеремић је истакао овом приликом да такво понашање мора да се санкционише казненим мерама.
 
 
 

Leave a Comment