Кадети „Металца“ отпутовали на турнир у Словачку у организацији града

Почетак » Кадети „Металца“ отпутовали на турнир у Словачку у организацији града » Вести » Кадети „Металца“ отпутовали на турнир у Словачку у организацији града
Кадети ваљевског кошаркашког клуба „Металац“ отпутовали су јутрос у Словачку. У Приевидзи, партнерском граду Ваљева, наступиће на ДОДО купу. Кошаркашки ДОДО куп игра се од 26. до 28 августа,  за играче узраста од 15 и 16 година.
 
Тринаест  младих кошаркаша ваљевског „Металца“, са тренером Војиславом Кецојевићем осим наступа на турниру, имаће прилике да се упознају са градом Приевидзом. Екипу „Металца“ примиће и градоначелница Приевидза Катарина Махачкова, која је недавно боравила у Ваљеву, за време трајања Тешњарских вечери.
Боравак ваљевских кошаркаша у Словачкој организовао је град Ваљево, у оквиру наставка сарадње са градом Приевидзом. Кошаркаше је јутрос испратио градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић, који је младим спортистима пожелео да остваре добар резултат на турниру, леп провод и да оставе што бољи утисак у пријатељском граду Приевидзу.
 
Са ваљевским кошаркашима отпутовала је и екипа ТВ „Вујић“, тако да ће Ваљевци бити у могућности да на овој телевизији прате репортаже направљене за време боравка у Приевидзи.

Leave a Comment