Прикупљено 300.000 динара од концерта

Почетак » Прикупљено 300.000 динара од концерта » Вести » Прикупљено 300.000 динара од концерта
 
Након одржаног великог концерта солидарности групе „Неверне бебе“ и ваљевских бендова 5. јула, данас је у градском здању одржана тим поводом конференција за новинаре. На конференцији су сумирани утисци са концерта и предочено је јавности колико је новца прикупљено за обнову објеката оштећених и порушених у мајским поплавама.
 
Милош Смиљанић в.д директора Центра за културу је изразио задовољство што је успешно организован концерт и истакао да је продајом улазница прикупљено 300 хиљада динара. Посебно се захвалио бројним ваљевским предузећима Ерозији, Хемикалу, Колубари, Компресору инг, Енелу, Водоводу, Видраку, Валису, Дунав осигурању која су откупила одређени број улазница и тако помогла ову хуманитарну акцију.
 
Начелник Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Александар Вујић Суботић је истакао да град Ваљево дугује велику захвалност „Неверним бебама“ јер су се заиста показале у правом светлу, одазвале се позиву и помогле сада када је то најпотребније. Вујић је нагласио да је допринос
„Неверних беба“немерљив и изузетно значајан за све. Даље је истакао да је дато све од себе, како би у техничком и организационом смислу све ово протекло у најбољем реду.
 
„Желели смо да неким људима учинимо живот лепшим него што је сада. Најважнија је енергија и порука солидарниости и хуманости коју смо послали.Треба да научимо да препознамо и пружимо руку човеку у невољи и да се окренемо суштинским стварима у животу“ рекао је Милан Ђурђевић, вођа групе „Неверне бебе“. Он је даље додао да је направљен један велики корак у збрињавању одређеног броја људи. Захвалио се свим људима који су посетили концерт, а такође посебну захвалност је упутио Жељку Лукићу који је дао бину, Бобану Васићу за озвучење и Душану Арсенићу који је дизајнирао плакат. Захвалио се на дивним речима које су упућене од стране представника града Ваљева.
Фронтмен групе „Неверне бебе“ Милан Ђурђевић је рекао да је ово седми хуманитарни концерт који „Неверне бебе“ свирају у Ваљеву у протекле две године. И на крају је истакао да се нада поновном виђењу, али да ће повод бити сигурно безбрижнији.
 
 
 

Leave a Comment