Репортажа о Дивчибарама у емисији „Књига утисака“ на РТС-у

Почетак » Репортажа о Дивчибарама у емисији „Књига утисака“ на РТС-у » Вести » Репортажа о Дивчибарама у емисији „Књига утисака“ на РТС-у
У емисији „Књига утисака“, која ће се емитовати на другом програму Радио Телевизије Србије у суботу 22. марта са почетком у 11.30 часова биће представљено туристичко место Дивчибаре. Аутор емисије је новинарка РТС-а Светлана Цеца Зрилић.
 
Ова репортажа о Дивчибарама је током фебруара снимана у организацији Одсека за локални развој и привреду града Ваљева и Туристичке организације Ваљево. Снимано је на неколико најатрактивнијих локација на Дивчибарама: у центру, на видиковцима, на новој ски стази итд.
 
Своје виђење садашње ситуације, проблема и изазова, инфраструктурних и развојних пројеката, перспектива и шанси за развој дали су представници месне заједнице, туристичке привреде Дивчибара, Дирекције за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу, Валиса, Туристичке организације, Градске управе.
 
Представљен је нацрт измена и допуна плана генералне регулације за туристички центар Дивчибаре. Указано је на кључне инфраструктурне пројекте који ће створити услове за даљи развој и допринети да Дивчибаре постану значајан планински туристички центар.
 
 
 

Leave a Comment