Сумирани резултати са Сајма спорта

Почетак » Сумирани резултати са Сајма спорта » Вести » Сумирани резултати са Сајма спорта
Поводом недавно одржаног Сајма спорта у Ваљеву и планова за наредни период,  са директорима ваљевских основних градских и сеоских школа данас су разговарали помоћник градоначелника Селимир Манојловић и члан Градског већа Никола Радојичић.  Они су се захвалили директорима, наставницима и ученицима ваљевских школа на добром одзиву и посети Сајму спорта, који је одржан 24. новембра у ваљевској Хали спортова. Школама су подељени и поклони, који су симболичан гест захвалности Града и Спортског савеза Србије, за учешће на Сајму спорта и добро представљање града и потенцијала ваљевског спорта. У пакетима су кошаркашка, одбојкашка и фудбалска лопта, вијача, палица и пиштаљка, који ће допринети још квалитетнијим спортским активностима са децом у школама.
Уз учешће 25 спортских клубова из Ваљева и 1500 деце, овај Сајам у Ваљеву је сврстан међу најбоље организоване сајмове у Србији и похваљен од стране Министарства спорта, Спортског савеза Србије и Завода за спортску медицину, рекао је помоћник градоначелника Селимир Манојловић.
 
Члан Градског већа Никола Радојичић је рекао да је ваљевски Сајам спорта недавно представљен и студентима ДИФ-а као пример добро организованог и посећеног сајма, који је испунио свој циљ, а то је промоција спорта међу ученицима. Он је најавио и да Град убудуће намерава да подржи још акција које промовишу здраве стилове живота и школски спорт.
 
На данашњем састанку су директори школа износили своје предлоге за будуће активности, уз оцену да су и они, као и ученици задовољни недавним Сајмом спорта у Ваљеву. 

Leave a Comment