Успешан наступ најмлађих ваљевских ватерполиста ВК „Валис 93“

Почетак » Успешан наступ најмлађих ваљевских ватерполиста ВК „Валис 93“ » Вести » Успешан наступ најмлађих ваљевских ватерполиста ВК „Валис 93“

 

 

Најмлађа селекција Ватерполо клуба „Валис 93“ (генерација 2001. годиште и млађи) протеклог викенда имала је успешан наступ на првом значајнијем турниру на гостовању у Крушевцу.
 
У јакој конкуренцији, ваљевски ватерполисти, иако најмлађи, у занимљивим утакмицама са старијим малишанима из других клубова који имају услове да тренирају свакодневно у затвореним базенима у својим градовима, успели су да забележе две победе.
 
На турниру у Спортском центру у Крушевцу, уз домаћина Ватерполо клуб „Расина“ и ваљевски „Валис 93“ учествовали су и ватерполо клубови из Ниша, Лесковца, Врњачке Бање и Скопља.
Иначе, град Ваљево кроз издвајања средстава из буџета за спорт и спортске клубове, међу којима је и ВК „Валис 93“, поспешује развој спорта и интересовање међу најмлађим генерацијама и улаже у даљу популаризацију, пре свега, водених спортова као базних и важних за правилан раст и развој најмлађих.  

Leave a Comment