Аеродром „Никола Тесла“ донирао рачунарску опрему граду Ваљеву

Почетак » Аеродром „Никола Тесла“ донирао рачунарску опрему граду Ваљеву » Актуелно » Аеродром „Никола Тесла“ донирао рачунарску опрему граду Ваљеву

Генерални директор аеродрома „Никола Тесла“ Саша Влаисављевић уручио је данас Градској управи Ваљево на поклон 10 рачунара. Компјутере са штампачима користиће Општa болницa Ваљево, Дом здравља, ОШ „Милош Марковић“ Доњe Лесковицe, Канцеларијa за младе и Градскa управa.

Први човек града др Слободан Гвозденовић захвалио се на вредној донацији која ће допринети побољшању квалитета услуга здравствених, културних и образовних институција. Сматра да је ово само почетак једне изузетне сарадње ка остварењу заједничких циљева.

„Велико ми је задовољство што могу данас, да захвалим директору Аеродрома „Никола Тесла“ у Београду, господину Саши Влаисављевићу, на заиста једној лепој и значајној донацији, која је данас стигла у Ваљево. Претпостављам и надам се да је ово тек почетак будуће сарадње града Ваљева и мене као градоначелника са тако једном озбиљном и великом институцијом као што је Аеродром. Мислим да је одабир установа за овакву једну донацију прилично био строг, јер смо гледали да баш они којима је то неопходно и који обављају одговорне послове и дужности, буду опремљени на адекватан начин и да имају квалитетна средства за рад “, истакао је градоначелник.

У овогодишњој донаторској акцији Аеродрома „Никола Тесла“, после Мајданпека и Доњег Милановца, Ваљево је изабрано за град који ће добити рачунарску опрему ради побољшања услова рада у здравству, култури и школству.

„Аеродром „Никола Тесла“ бележи своје најбоље пословне резултате у последње четири године. Пре само пет година, 2013. профит је био 115 хиљада евра, а све остале године преко 25 милиона евра. Ово је најбоља година у историји Аеродрома и ове године профит ће сигурно бити преко 28 милиона evra. Прошлих три-четири године били смо значајни спонзори спортских удружења и такмичења која су се дешавали у фудбалу, кошарци и ватерполу. Менаџмент је одлучио да у прошлој и овој години више улаже и више помаже здравству, култури и образовању и у том контексту смо данас овде. Изабрали смо релевантне институције које ће данас са нама потписати уговор и ја вам желим да у доброј нади и вери користите ова средства која смо данас донели“, рекао је Влаисављевић.