Асфалтиран пут у Белошевцу

Почетак » Асфалтиран пут у Белошевцу » Вести » Асфалтиран пут у Белошевцу
Сезона асфалтирања улица и путева је у пуном јеку, па је Дирекција  за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева ових дана завршила асфалтирање пута који повезује Белошевац и Петницу у дужини од 550 метара.
 
„Овде је велика узбрдица и стално када наспемо овај пут, код већих киша било је проблема. Овим асфалтирањем то смо решили, а очекујем да ћемо ребалансом буџета обезбедити новац и за додатних 200 метара асфалта колико је потребно да се споји овај пут са суседним. Урадили смо и сокак од 150 метара овде у Белошевцу. Ту је госпођа која је донирала средства за поплаве и на тај начин смо се одужили. Све укупно, ово асфалтирање у Белошевцу је инвестиција вредна око три милиона динара. Извођач радова је фирма „Компресор инг“, рекао је приликом обиласка ове деонице Драган Јеремић, директор Дирекције за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева.
 
Председник Месне заједнице „Белошевац“ Милоје Гајић оценио је овом приликом да градска Дирекција што обећа то и уради.“ Ово је врло фреквентан пут којим људи иду на базен, на сточну пијацу. Овде у околини има три приватне фирме које запошљавају преко 30 људи. Када би се сваке године радило овако, ја верујем да би Ваљево и околина били изграђени за кратко време“, рекао је Гајић.  
 
 
 
 
 
 

Leave a Comment