Асфалтиран пут за Пакље

Почетак » Асфалтиран пут за Пакље » Вести » Асфалтиран пут за Пакље
Асфалтиран је један од непроходнијих праваца на ваљевском подручју, у селу Пакље, дужине 1310 метара и вредности радова 5.800.000 динара са ПДВ-ом.
 
Због огромног успона, велика количина камена која је претходних година набацивана на овај пут, није била довољна да пут током целе године буде проходан. Једино решење је било асфлатирање.
 
“Овим је трајно решен проблем пута, који води у село Пакље у коме живи неколико стотина људи. Они су зими били потпуно одсечени од света. Свака киша је односила пут. Надам се да ћемо овакве проблеме наставити да решавамо ефикасно и брзо. Сигуран сам да ћемо захваљујући овом путу имати више људи који ће остати на селу и бавити се пољопривредом“, рекао је Драган Јеремић, директор ЈП “Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева”.
 
И у насељу Горић је завршено асфалтирање Улице Чедомира Вујића, дужине 250 метара, вредности 850.000 динара.
 
“Ово је била једна од улица које смо стално насипали и која је била потпуно уништена. Надам се да ћемо у овој години асфлатирати још пет улица, које су у власништву града. Извинио бих се власницима Пантића пута, јер је то градски пут. Мада, када је улица прошле године била у програму за асфалтирање, мештани су изашли са захтевима да им се уради канализација и блокирали радове”, рекао је Јеремић.
 
 
 

Leave a Comment