Асфалтирана „сервисна“ саобраћајница кроз будућу Индустријску зону

Почетак » Асфалтирана „сервисна“ саобраћајница кроз будућу Индустријску зону » Вести » Асфалтирана „сервисна“ саобраћајница кроз будућу Индустријску зону
Завршено је асфалтирање „сервисне“ саобраћајнице, у дужини од 2км и 100 м, од Обилазног пута до Иверка, кроз будућу Индустријску зону града Ваљева. Овај посао је од изузетне важности за успешну реализацију инфраструктурног уређења и комуналног опремања локације која је Генералним урбанистичким планом опредељена за Индустријску зону, најважнији  пројекат усмерен  ка развоју привреде ваљевског краја. Инвестиција је вредна осам милиона динара, инвеститор је Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева, а извођач радова је „Ваљево-пут“.
 
Свечано пуштање у саобраћај сервисне саобраћајнице је у четвртак, 25.12.2008. у 11,00 часова, на локацији где се она укршта са обилазницом, када ће изјаве медијима дати градоначелник града Ваљева Зоран Јаковљевић и директор Дирекције за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева Милан Матић.

Leave a Comment