Асфалтиранe улице Милована Глишића и Марка Краљевића

Почетак » Асфалтиранe улице Милована Глишића и Марка Краљевића » Вести » Асфалтиранe улице Милована Глишића и Марка Краљевића
Улице Марка Краљевића и Милована Глишића су коначно асфлатиране, након бројних проблема које је изазвала киша која је пала у понедељак и однела део улице припремљен за асфалтирање. Улице су урађене у укупној дужини од 500 метара, вредности радова 4,4 милиона динара, а радове је извело Грађевинско предузеће “Инграпомни”. 
 
“Ова улица је изузетно захтевна за изградњу, с обзиром на конфигурацију, број шахти и све оно што се налази испод саме улице. Сада смо то урадили по изузетно тешким временским околностима. Ова улица је сада много боља него што је била и биће у функцији грађанима”, рекао је Драган Јеремић, директор ЈП “Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева” и додао да после великих поплава, град Ваљево нема новац да ради велике инвестиционе подухвате.  
 
“Ово је оно што можемо да урадимо сада. Овом улицом је било немогуће проћи, а сада је то много боље.  Временска прогноза је неповољна до краја недеље и сачекаћемо са радовима на локалним путевима.  После окончања тендера који ће трајати десет дана, ми ћемо ићи на терен да покушамо да санирамо све што је оштећено. Оно што дању саградимо, увече однесе вода, као Скадар на Бојани. Ако упорно радимо и одмах одговарамо на захтеве грађана, онда улазимо у проблем бацања новца и грађани се буне. Ако не радимо, опет се буне. Не можемо свима уговорити”, закључио је Јеремић.
 
 
 
 

Leave a Comment