Асфалтирани путеви на Дивљем брду и у Балачкој

Почетак » Асфалтирани путеви на Дивљем брду и у Балачкој » Вести » Асфалтирани путеви на Дивљем брду и у Балачкој
Путни правац Дивље брдо- Царић асфалтиран је ових дана у оквиру инвестиционог одржавања путева ЈП “Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиштеве, путеве и изградњу Ваљева”. Цела траса је дужине 2,8 км, а јуче је завршено асфалтирање 900 метара пута, ширине 4 метра и предрачунске вредности 3,5 милиона динара. 
 
“Овај путни правац је веома битан, јер са Шабачким путем повезује сва села која гравитирају ка селу Царић. Остатак деонице је планиран да се асфалтира идуће године”, рекао је Милан Трифуновић, помоћник директора градске Дирекције.
 
У дужини 1,2 км је асфалтиран и пут у Балачкој, који у дужини од 2,2 км спаја село Котешицу са Шабачким путем. Вредност ових радова је 4 милиона динара и они су финансирани са позиције инвестиционог одржавања градске Дирекције, на којој је ове  године планирано 38 милиона динара.
“На овом путу живи преко 500 становника, веома је битан и сматрамо да смо на овај начин решили велики проблем, јер око 50 деце из овог краја иде у школу. Настављамо да асфалтирамо путеве у ваљевском крају и ускоро почињу радови на путу у Сандаљу у МЗ Јовања, као и у Вуковићима на Ставама, затим пут код Плавог моста”, рекао је директор градске Дирекције 
Драган Јеремић.
 

Leave a Comment