Асфалтирање пута у Млађеву

Почетак » Асфалтирање пута у Млађеву » Актуелно » Асфалтирање пута у Млађеву

Асфалтирање 250 метара пута у засеоку Млађево у Ваљевској Лозници је почело данас, на задовољство мештана који кажу да на овај пут чекају 25 година! Укупна вредност јавне набавке за асфалтирања сеоских путева је 30 милиона динара, а радове изводи предузеће „Инграп омни“. Радове је обишао градоначелник др Слободан Гвозденовић са замеником председника Скупштине града Михаилом Милутиновићем и поручио да ће осим у ово село, грађевинске машине за асфалтирање ући и у многа друга ваљевска села.

„Дуго обећаван пут, који су људи чекали три године се сада ради. Говорио сам, нису веровали да ћемо урадити. Урадићемо још 500 метара у наставку сезоне из средстава града, када будемо урадили ребаланс, а ребаланс ћемо урадити 19. јула. Негде у септембру би могли да почнемо да радимо још 500 метара. Људима пут значи, а на селу су битне две ствари- пут и вода. Битан је и телефон, али сада сви имају мобилне телефоне и није као што је некада било. Трудимо се да равномено развијамо сва села. Извођач „Инграп омни“ након овога иде на два путна правца у Буковици. После идемо у Пауне, Каменицу итд. Трудимо се да у селу поправимо што више инфраструктуре, јер ако се села угасе, угасили смо Србију. Мислим да идуће године можемо овде завршити још путних праваца у договору са руководством месне заједнице, које је народ изабрао, а они нека бирају путне правце. Моје је да обезбедим паре“, поручио је у разговору са мештанима Ваљевске Лознице градоначелник Гвозденовић.

Потпредседник Месне заједнице Ваљевска Лозница Драгољуб Божић се захвалио руководству града Ваљева и градоначелнику др Слободану Гвозденовићу, што је испунио обећање и што мештани Ваљевске Лознице добијају асфалтни пут.

„Овде се људи баве пољопривредом, има доста и оних који раде у фирмама и пут нам доста значи и надамо се да ће бити урађено и ових 500 метара, које је градоначелник обећао. Сваки метар асфалта за ово село је значајан. Имамо обећање за уличну расвету. Мештане позивам да буду сви стрпљиви, јер се ради део по део“, каже Божић.