Бесплатна обука из електронског пословања за мала и средња предузећа

Почетак » Бесплатна обука из електронског пословања за мала и средња предузећа » Вести » Бесплатна обука из електронског пословања за мала и средња предузећа
Град Ваљево позива представнике малих и средњих предузећа да учествују на бесплатној радионици о електронском пословању која ће се одржати у уторак, 22. септембра 2015. године наУниверзитету Сингидунум (Железничка 5, Ваљево) са почетком у 9.30 часова.
 
Малим и средњим предузећима биће представљене основе електронског пословања и приближен концепт електронске трговине, електронског пословања и дигиталних апликација које се могу искористити као иновативно средство за повећање конкурентности и снижење трошкова пословања.
Ова обука организује се у оквиру активности пројекта „Развој електронског пословања“ који финансира Европска унија, а реализује у сарадњи са Агенцијом за регионални развој општина колубарског округа – АРРОКО.
 
Учесницима ће се обратити Александар Вујић Суботић, Начелник Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове града Ваљева, Лешек Јакубовски, вођа пројекта „Развој електронског пословања“ и Бојан Бошковић, директор  Агенције за регионални развој општина колубарског округа. Тренинг ће одржати Синиша Беговић, ескперт на пројекту.
Молимо Вас да потврдите учешће на обуци најкасније до петка, 18. септембра 2015. на адресу [email protected] и [email protected].
 
Више информација о пројекту „Развој електронског пословања“ можете да потражите на www.eposlovanje.biz, a за сва додатна питања у вези са обуком можете контактирати на 011 323 5915.

Leave a Comment