Бесплатни дигитални садржаји на новом порталу Дигитална солидарност

Почетак » Бесплатни дигитални садржаји на новом порталу Дигитална солидарност » Актуелно » Бесплатни дигитални садржаји на новом порталу Дигитална солидарност

Канцеларија за ИТ и еУправу објавила је данас нови портал Дигитална солидарност на адреси www.digitalnasolidarnost.gov.rs намењен свима који су услед пандемије коронавируса у својим кућама.

Идеја портала је да на једном месту објави све информације о бесплатним платформама за учење на даљину, рад од куће, као и бесплатним књигама, курсевима, музици, филмовима и другим едукативним и забавним садржајима за време пандемије COVID-19.

Отворен је позив свим компанијама и другим организацијама које су спремне да грађанима, привреди и држави ставе на располагање и коришћење без надокнаде своје дигиталне платформе, садржаје и решења, да се јаве и попуне образац.

Канцеларија за ИТ и еУправу ће са своје стране, све који се јаве и искажу спремност да учествују у овом заједничком подухвату, јавно промовисати како би грађани што више користили њихова бесплатна решења.

Чврсто верујемо да је солидарност и одговорност кључна и да само заједно можемо и морамо да будемо боље и одговорније друштво.

И зато #ОстаниКодКуће!

#ДигиталнаСолидарност