ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОВОДОМ 150 ГОДИНА ВАЉЕВСКЕ ГИМНАЗИЈЕ

Почетак » ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОВОДОМ 150 ГОДИНА ВАЉЕВСКЕ ГИМНАЗИЈЕ » Актуелно » ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПОВОДОМ 150 ГОДИНА ВАЉЕВСКЕ ГИМНАЗИЈЕ

Поводом великог јубилеја – 150 година постојања, градоначелник Ваљева Лазар Гојковић, упутио је честитку Ваљевској гимназији.

„Ученицима Ваљевске гимназије, садашњим и бившим, свим професорима, запосленима и руководиоцима који раде, или су радили у овој школи и свим грађанима Ваљева, честитам велики јубилеј – 150 година Ваљевске гимназије!

Ваљевска гимназија је једна од најбољих школа у Србији, а сигурно најзначајнија институција у Ваљеву! Из ове школе су излазили најумнији грађани Ваљева који су дали свој печат у ономе чиме су се бавили! Поред чувених научника, књижевника, уметника, спортиста и професионалаца у разним областима, највеће богатство ове школе су сви њени ученици који су век и по доприносили напретку нашег града, Србије и света!

Град у коме ради оваква институција каква је Ваљевска гимназија има част и обавезу да помогне у њеном напретку и развоју. Ваљевска гимназија је школа чија судбина одређује и судбину Ваљева!

Ваљево и Ваљевска гимназија деле исту судбину и заједно ће се борити за што бољу и светлију будућност!“