Честитке поводом 8. марта

Почетак » Честитке поводом 8. марта » Вести » Честитке поводом 8. марта
Поводом осмог марта, Међународног дана жена, колегинице из Градске управе Ваљево, јутрос је пријатно изненадио начелник Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Александар Вујић Суботић, који је од 1. до 10. спрата ушао у сваку канцеларију и честитао свим запосленим дамама данашњи празник. Уз свесрдну помоћ младих колега, свакој колегиници је поклонио цвеће, уз честитке и пољупце.
 
Градоначелник Станко Терзић, заменик Жарко Ковач, помоћник Милорад Илић и секретар Скупштине града Александар Јанковић, са најближим сарадницама су јутрос попили кафу, честитали им празник и даривали их цвећем и чоколадом.
 
С обзиром на то да је данас одржана и седница Скупштине града Ваљева, начелник Александар Вујић Суботић је поклонио цвеће одборницама и новинаркама које су пратиле данашње заседање. Кратки предах од тешких тема и лепа реч, уз пригодан поклон, измамили су осмехе припадницама лепшег пола и улепшали данашњи дан, како женама, тако и мушкарцима.
 
Ипак, колегинице, али и руководство града су данашњи празник искористили да размене искуства и предлоге како унапредити положај и услове рада запослених, а нарочито жена. На тај начин, обележен је данашњи празник, који се у целом свету обележава у знак сећања на борбу жена за равноправност. Цвеће и лепе речи су добар начин да се што боље разумемо у постизању циљева којима теже жене још од краја 19. века, када је почела борба за женска права!

 

Leave a Comment