Дефинисан текст Визије града

Почетак » Дефинисан текст Визије града » Вести » Дефинисан текст Визије града
Тим за промене усвојио је на данашњем састанку предлог текста „Визија града Ваљева 2020. године“ чиме је завршен пројекат који је град Ваљево реализовао са партнерским холандским градом Ситард-Хеленом у протеклих нешто више од годину дана. До сада је у израду овог документа кроз бројне активности, као што су прављење акционог плана и плана комуникације, SWOT анализу града Ваљева, припрема предлога визије града и дискусија о предлогу визије кроз бројне састанке и сесије, укључено више од 150 угледних представника локалне заједнице, институција, предузетника, истакнутих појединаца.
 
О нацрту овог документа водила се дискусија и на јавној расправи која је одржана почетком септембра месеца ове  године којој је присуствовала и трочлана делегација из партнерског холандског града на челу са Berry van Rijswijk, чланом Градског већа и Тима за сарадњу са Ваљевом. У дискусији о Визији на јавној расправи учествовало је преко 80 представника јавног, политичког, културног живота Ваљева.
Након дефинисања финалног текста Визије града, овај предлог ће  најпре разматрати чланови Градског већа, а потом и одборници Скупштине града. Текст Визије требало би да буде усвојен до краја године. 

Leave a Comment