Деманти

Почетак » Деманти » Вести » Деманти
Деманти поводом текста објaвљеног 9. априла 2013. године на интернет сајту  „VAMEDIA“ под насловом „Заменик директора бивши камерман и полицајац, председник УО певач“.
 
С обзиром на то да се у наведеном тексту наводе неистине, Одсек за информисање и протокол Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове, упућује деманти јавности.
 
На Правилник о изменама Правилника о организацији и систематизацији послова Установе културе „Центар за културу Ваљево“, а у складу са Сатутом града, дао је сагласност градоначелник града Ваљева Станко Терзић дана 27. марта 2013. године (број 110-10/2013-09).
 
У наведеном тексту на интернет сајту  „VAMEDIA“ између осталог је написано „Остало је за сада непознато ко је потписао именовање Милинковићу јер неки извори у Градској управи тврде да градоначелник Станко Терзић није желео да потпише једно такво именовање, па је уместо њега то урадио његов заменик Витомир Митровић“. То је неистина.
 
У складу са Правилником о изменама Правилника о организацији и систематизацији послова Установе културе „Центар за културу Ваљево“, Рајко Милинковић је распоређен на радно место руководилац извршне службе, а у наведеном тексту на интернет порталу „VAMEDIA“ између осталог је написано  „После много прича и спекулација у Центру за културу коначно је постављен заменик директора. На ово новоизмишљено место постављен је Рајко Милинковић“.

Leave a Comment