Дочек Нове године у Ваљеву уз највеселије и најбоље певаче Србије

Почетак » Дочек Нове године у Ваљеву уз највеселије и најбоље певаче Србије » Вести » Дочек Нове године у Ваљеву уз највеселије и најбоље певаче Србије
У Ваљеву ће бити организован дочек Нове године на платоу Центра за културу. На великом концерту који ће се одржати 31. децембра од 22 часа, наступиће представнице Србије на Песми Евровизије, чланице групе „Моје три“ Мирна Радуловић, Невена Божовић и Сара Јовановић, као и учесници Првог гласа Србије Иван Петровић и Зоран Станић.
 
У поноћ ће бити организован ватромет, а сјајној атмосфери која се очекује те ноћи у Ваљеву ће допринети и улични продавци, који ће продавати напитке, храну и сувенире.
 
Извођачи у новогодишњој ноћи су изабрани након спроведене јавне набавке, коју је организовала Градска управа за друштвене делатности, финансије, имовинске и инспекцијске послове. У року за подношење понуда, конкурисала су три понуђача:
 
– „МТВ“ Кула, који је понудио наступ Саре Јовановић, Мирне Радуловић, Невене Божовић, Ивана Петровића и Зорана Станића.
– „Exepro“ Нова Пазова, који је понудио наступ Бориса Режака, Нине Радојичић, бендова Локо, Радијација и Гласне жице.
– „Заир“ Црвенка, који је понудио наступ Даде Топића, Ђорђа Давида, Иване Вујевић, Дарије Лукић и Ане Перишић.
 
Након јавног отварања понуда, Комисија за јавне набавке је оценила да је понуда „МТВ“ Кула од 1.489.000,00 динара најповољнија. Остале понуде „Exepro“ из Нове Пазове од 3.190.000,00 динара и „Заир“ из Црвенке од 1.500.000,00 динара нису прихваћене. Није било жалби на спроведену јавну набавку.
 
 
 

Leave a Comment