Додела кључева станова

Почетак » Додела кључева станова » Вести » Додела кључева станова
Кључеви од преостале две неусељене гарсоњере у згради на Тргу Владике Николаја у Новом насељу, изграђеној за потребе ратних војних инвалида и породице палих бораца, уручени су данас Драгиши Ивановићу и Марији Цревар. Станови у закуп на одређено време од десет година опредељени су на основу Одлуке о додели стана коју је донела Првостепена комисија за решавање стамбених питања ратних војних инвалида и породица палих бораца Министарства за рад и социјалну политику Републике Србије.
 
 
Корисницима станова након потписивања споразума у Градској управи, кључеве је уручио председник Првостепене комисије Министарства за рад и соцојалну политику Сава Пауновић и начелница Градске управе за друштвене делатности, финансије, имовинске и инспекцијске послове Јелица Стојановић.
 
Зграда у Новом насељу изграђена је у оквиру пројекта „Социјално становање за ратне војне инвалиде“ средствима Националног инвестиционог плана у износу од око 30 милиона динара. Инфраструктурно и комунално опремање земљишта, као и опредељивање парцеле, била је обавеза града Ваљева који је заједно са Министарством за рад и социјалну политику био суинвеститор овог пројекта. 

Leave a Comment