Донација Ротари клуба Ваљево

Почетак » Донација Ротари клуба Ваљево » Вести » Донација Ротари клуба Ваљево
У ванредним околностима и у случају хитног збрињавања угрожених суграђана, на располагању граду Ваљеву од данас је камп кућица, коју је донирао Ротари клуб Ваљева.
 
Јанко Левнајић, председник ваљевског Ротари клуба, данас је представнику града Ваљева уручио кључеве камп кућице, вредне око 1000 евра.
 
„Ротари клуб Ваљево је у сарадњи са Ротари клубом Шабац обезбедио камп кућицу, као ургентну помоћ пострадалима у поплавама. Надам се да ће она адекватно послужити и да ће помоћи некоме да на тренутак заборави своје недаће и да из ње брзо изгради себи нови дом. Ротари клуб Ваљево неће стати на овој донацији и следи једна већа акција Ротари клуба. Ради се о прикупљању средстава за прибављање куће или читавог имања за једну пострадалу породицу у Ребељу. Ту акцију ћемо спроводити сарађујући са градом Ваљевом“, рекао је Левнајић. 
 
У име града Ваљева се захвалио Александар Вујић Суботић, начелник Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове:
 
„Желим да се захвалим Ротари клубу Ваљево
који је и овом донацијом помогао да град има могућност да ургентно смести пострадале у пожарима, поплавама и у осталим ванредним ситуацијама. Ротари клуб је небројено пута показао висок степен друштвене одговорности 
својим донацијама и помоћи граду. Овом приликом, желим да се захвалим и осталим донаторима који су нам последњих месеци значајно помагали“, рекао је Вујић Суботић.
 
Камп кућица ће бити лоцирана на паркингу ЈКП „Видрак“, одакле ће се по потреби додељивати породицама којима је потребан хитан смештај.
 
Фото: Драган Крунић
 

Leave a Comment