Донаторска вечера за изградњу базена у Техничкој школи

Почетак » Донаторска вечера за изградњу базена у Техничкој школи » Вести » Донаторска вечера за изградњу базена у Техничкој школи
Као једну у низу активности за обезбеђење средстава за изградњу првог  затвореног пливачког базена у Ваљеву, Техничка школа у хотелу „Гранд“ у четвртак 24. фебруара, с почетком у 20 часова, организује Донаторску вечеру. Директни позиви за учешће на овом градском догађају послати су представницима бројних установа и предузећа у нашем граду и другим јавним личностима, а позив је отворен и за родитеље, бивше ученике, пословне партнере и све друге грађане Ваљева. До сада је резервисано око 100 улазница, а интересантно је да су учешће потврдиле колеге из Средњошколског центра из Велења и директори више техничких школа из Србије.
 
На донаторској вечери биће укратко представљен пројекат базена, присутне ће поздравити градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић и олимпијска нада Анђелка Петровић, а позвани су и представници Министарства просвете, Министарства омладине и спорта и Пливачког савеза Србије. Улазница за вечеру је 2.000 динара и може се купити у рачуноводству Техничке школе или доставити на тражену адресу. Додатне информације могу се добити на телефон 241 – 704 или преко интернет адресе [email protected] .
 
Базен димензија 25 x 7 метара биће изграђен у атријуму десног крила школе, где се налази и фискултурна сала. Грађевински радови крећу почетком марта, а циљ је да базен буде завршен до краја 2011. године. Предрачунска вредност инвестиције је 18.654.673 динара, од чега Техничка школа обезбеђују око седам милиона динара (7.022.233), док је код Министарства омладине и спорта школа конкурисала за 11, 6 милиона динара (11.632.440 динара), о чему ће одлука бити донета до 15. марта. Од учешћа Техничке школе, из сопствених средстава и донација до сада је прикупљено око 60 одсто потребних средстава у виду материјала, новца и извођења радова. До сада се одазвало око двадесетак донатора, међу њима има бивших ђака, чак и читавих одељења. Изузетан допринос у грађевинским  радовима (припрема простора већ је започета) дају радници школе и ученици. Сви који би желели да уплате донацију, могу то учинити на жиро рачун Техничке школе 840-348666-81. 
 
Техничка школа жели овом приликом да истакне да велики допринос пројекту дају медији и новинари, па су тако медијски покровитељи Донаторске вечере ВТВ, Напред, Радио Ваљево, Радио Патак, Радио 014, Дописништво РТС-а у Ваљеву и интернет портал „У граду“.

Leave a Comment