Филм “Како су ме украли Немци“ биће сниман у Ваљеву

Почетак » Филм “Како су ме украли Немци“ биће сниман у Ваљеву » Вести » Филм “Како су ме украли Немци“ биће сниман у Ваљеву

Уочи почетка снимања новог филма Милоша Радивојевића “Како су ме украли Немци“, у свечаној сали Ваљевске гимназије потписан je споразум о сарадњи између продукције Testament filmS из Београда и Града Ваљева. Споразум су потписали, носилац пројекта, Светозар Цветковић и градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић. ’’Град Ваљево овај пројекат максимално подржава из свих аспеката и поносан је што ће ова локација бити центар Србије и што ће бити снимани ентеријери и екстеријери ваљевског краја“, истакао је градоначелник Ваљева.

Редитељ Милош Радивојевић je рекао да је реч о аутобиографском филму који треба да покаже колико је на његов живот био важан утицај људи са којима је одрастао.
Филм “Како су ме украли Немци“ у највећој мери биће сниман у Ваљеву и околини, а прва клапа новог играног филма “пашће“ 4.јуна ове године. Реч је о пројекту који је добио средства на конкурсу Министарства културе Републике Србије. Помоћник министра културе Ана Вучетић је нагласила да ово министарство подржава филм на различите начине, од развоја сценарија, преко продукције, постпродукције, међународне промоције и учешћа на фестивалима.
 
 

Leave a Comment