Француски продајни ланац ускоро у Ваљеву

Почетак » Француски продајни ланац ускоро у Ваљеву » Вести » Француски продајни ланац ускоро у Ваљеву

Локација код Железничке станице површине хектар и 91 ар дата је у закуп Привредном друштву за трговину „ЦДЕС“ д.о.о. из Београда, а уговор о закупу на 99 година потписан је јуче у Ваљеву. „ЦДЕ С“ је представник француске фирме Интермарше (ИНТЕРМАРШЕ), власника ланца хипермаркета широм света.
Уговор су потписали представници ове фирме и Милан Матић, директор ЈП „Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева“.

По обављеном поступку јавног позива за давање у закуп ове локације, изабран је најповољнији понуђач. Испоштовани су сви законски рокови, није било жалби на поступак и избор, а уговор је потписан у законском року. Детаљи уговора ће бити објављени по уплати у буџет града Ваљева, у року од 30 дана од дана потписивања уговора.

Француски продајни ланац ИНТЕРМАРШЕ постоји од 1969. године. У десет европских земаља, ИНТЕРМАРШЕ група остварује годишњи промет од око 40 милијарди евра, што је чини једном од пет најуспешнијих европских компанија, док на листи највећих светских трговаца заузима четрнаесто место. У Србији послује од 2004. године и има шест продајних објеката. У Ваљево улазе са великим амбицијама и овде ће бити изграђен њихов највећи објекат у Србији.
 

Leave a Comment