Гласање за грб и заставу града још ове седмице

Почетак » Гласање за грб и заставу града још ове седмице » Вести » Гласање за грб и заставу града још ове седмице

 

Прилику да гласају за предлог будућег грба града, Ваљевци ће имати још идуће седмице, до када ће у приземљу зграде Скупштине града стајати гласачка кутија са листићима. У оквиру кампање за избор симбола Ваљева, до петка 3. септембра у холу Градске куће постављен је банер са десет предлога за избор грба и заставе Града и леци са одштампаним предлозима. Грађани имају прилику да изнесу своје мишљење, коментар и гласају за један од предлога за који сматрају да би требало да постане симбол Ваљева.
 
Осим Хола, банер са предлозима до сада је био доступан посетиоцима базена у Спортско-рекреативном центру Петница и за време Тешњарских вечери. Грађани су показали велико интересовање и до сада је пристигао велики број гласова како преко интернета, тако и убацивањем листића у кутију за гласање.
 
Ове активности се спроводе како би што више грађана Ваљева изразило своје мишљење, на основу кога ће чланови Градског већа, уважавајући мишљење грађана, изабрати једно решење које ће се потом наћи пред одборницима Скупштине града Ваљева на једној од првих наредних седница.
 
На позивни конкурс Комисије за унапређење корпоративног идентитета града Ваљева одазвало се пет аутора. Они су доставили десет предлога од којих ће један постати симбол Града. Предлози су већ дуже време доступни грађанима и на званичном сајту града Ваљева www.valjevo.org.rs.
 

 

Leave a Comment