• О Ваљеву
  • Ваљево се налази у западној Србији на непуних 100 километара југозападно од Београда. Градско језгро смештено је у котлини кроз коју протиче река Колубара. Ваљево спада међу већа и развијенија насеља у Србији.

Градоначелник поручио да je због ниских температура продужена грејна сезона

Почетак » Градоначелник поручио да je због ниских температура продужена грејна сезона » Актуелно » Градоначелник поручио да je због ниских температура продужена грејна сезона

Грађани Ваљева, који се греју на централно грејање, имаће грејање у својим становима све док то буду захтевале временске прилике. Таква је одлука и договор између градоначелника Ваљева др Слободана Гвозденовића и директора ЈКП „Топлана Ваљево“ Зорана Степановића, саопштио је градоначелник Ваљева.

„Топлана је била у законској обавези до 3. маја да испоручује топлоту грађанима, уколико то временске прилике захтевају. Међутим, јуче сам у договору са директорoм Tоплане донео одлуку да се и даље испоручује топлотна енергија, иако град нема законске обавезе за то“, рекао је градоначелник Ваљева др Слободан Гвозденовић.