Градски новогодишњи коктел

Почетак » Градски новогодишњи коктел » Вести » Градски новогодишњи коктел
Градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић приредио је традиционални Новогодишњи коктел за сараднике, представнике градских институција, јавног и невладиног сектора, политичког живота, културе, спорта…Сумирајући резултате у години на измаку и најављујући планове за 2011. годину, градоначелник је рекао:
 
„Сумирајући шта је учињено, пуно је разлога да наредну годину дочекамо у реалном оптимизму. Реконструкција Карађорђеве улице, индустријска зона на простору „Стефила“, проширење топловода и ширење даљинског грејања, израда регистра земљишта и успостављање система управљања имовином града, само су неки циљеви које смо успешно конкретизовали у 2010.години. Ваљево је ушло у ред малобројних градова који су увели електронско добијање докумената и формирали комуналну полицију. Имамо дневни боравак за децу са посебним потребама и као мало који град у Србији, значајна средства из буџета усмеравамо ка социјално угроженим категоријама. Поносни смо јер смо добили међународни кредитни рејтинг који додељује једна од водећих рејтинг агенција „Мудис“ и што је, после много година, Ваљево добило свој грб. Значајна средства уложили смо у обнову школа а већ наредне године, сасвим реално, Ваљевци ће имати и обданиште за најмлађе суграђане. Ове године Град је, више него до сада, издвојио за стипендирање талентованих ученика. Постали смо и центар за развој органског воћарства и то је област у којој ће се интензивно радити у години која је пред нама, а преузимањем ски стазе на Дивчибарама, радићемо на интензивнијем развоју туристичке понуде нашег краја.“
 
С обзиром на то да постоји још доста започетих пројеката, градоначелник је своје обраћање завршио речима да искрено верује у боље резултате у 2011.години. Традиционлани новогодишњи коктел у згради Градске управе окупио је велики број званичника и других јавних личности Ваљева.

Leave a Comment