Градско веће о Олимпијским сеоским играма, допуни урбанистичког плана и ски стази

Почетак » Градско веће о Олимпијским сеоским играма, допуни урбанистичког плана и ски стази » Вести » Градско веће о Олимпијским сеоским играма, допуни урбанистичког плана и ски стази
На данашњој седници Градског већа прихваћен је амандман, којим су у списак градских манифестација уврштене и Олимпијске сеоске игре. Ова манифестација се одржава на сеоском поручју, са циљем афирмације спорта и активирања младих на сеоском подручју, као и с циљем побољшања квалитета живота на селу. На овом такмичењу учествују екпие из ваљевског краја. Манифестација се одржава у периоду јун-август месец.
Заменик градоначелника Жарко Ковач је рекао да су уважени разлози да се ова манифестација уврсти у списак градских, због бројних учесника и великог интересовања људи са сеоског подручја.
Допуњена је Одлука о изради плана генералне регулације „Југ“, како би се ускладила са изменама закона и избегла погрешна примена правила у пракси.
Пред одбоницима Скупштине града Ваљева, сутра ће се наћи Одлука о давању у закуп „Ски центра Дивчибаре“. Начелник Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Александар Вујић Суботић, као председник Комисије за давање у закуп, образложио је да је након поновљеног јавног огласа о давању у закуп ски стазе, фирма „Кеј инвест некретнине“ као једини понуђач, прихватила све услове огласа и доставила комплетну и благовремену понуду.

Leave a Comment