Холанђани у радној посети Ваљеву

Почетак » Холанђани у радној посети Ваљеву » Вести » Холанђани у радној посети Ваљеву
Делегација града  Sittard-Geleen из Холандије, партнера града Ваљева у изради „Визије града Ваљева 2020. године“,  у саставу: Berry van Rijswijk, члан Градског већа, Victoire Cox, вођа тима за сарадњу са Ваљевом и Frans van den Berg, члан тима за сарадњу са Ваљевом, боравиће у радној посети нашем граду од понедељка (7.септембра) до петка (11.септембра).
 
Током петодневне радне посете, партнери из холандског града Ситард-Гелена, обавиће низ састанака са руководством града, начелницима и запосленима у Градским управама, са Ваљевцима који су постигли значајне успехе у својој каријери, а тренутно живе ван Ваљева, као и са члановима Пројектног и Тима за промене. Поред осталог,  предвиђен је и састанак са бившим председницима општине Ваљево,као и  посета сеоском домаћинству и Дивчибарама.
 
У оквиру бројних, планом посете, предвиђених активности, чланови тима за сарадњу са Ваљевом из партнерског холандског града, присуствоваће и јавној расправи о „Визији града Ваљева 2020. године“, која је заказана за четвртак, 10. септембар, у 12.00 часова у сали Скупштине града.

Leave a Comment