Хотел Гранд

Хотел Гранд се налази у центру Ваљева, наТргу Живојина Мишића, у трговачкој улици Кнеза Милоша.

У његовој непосредној близини налази се бели мермерни мост, који модерно Ваљево спаја са старом боемском и занатлијском чаршијом Тешњар, као и споменици војводи Живојину Мишићу и песникињи Десанки Максимовић. Хотел се налази између зграде Народног музеја Ваљево и зграде старог Муселимовог конака, у којој је такође изложена музејска поставка. Током летњег периода, испред хотела на самом Тргу Живојина Мишића, простире се летња башта.

Поред потпуног комфора, карактеристичног за хотеле високе категорије, Хотел Гранд карактерише дуга традиција, врхунска услуга и пажљиво опремљен простор. Са својим луксузним апартманима, нуди вам све услове за идеалан градски одмор. Хотел располаже са 80 лежаја у 30 соба и 5 ексклузивних апартмана.
У склопу хотела налази се Градска кафана, национални ресторан, салон ЖивојинаМишића, као и Градски подрум. Хотел поседује сопствени паркинг.
У луксузном амбијенту најстаријег хотела у Ваљеву, могу се организовати пословни састанци, дружења, пословни коктели, а његова позиција омогућава туристима да брзо и лако упознају бројне ваљевске знаменитости.

Контакт:

  • Адреса: Трг Живојина Мишића 1,
    14000 Ваљево, Србија
  • Телефон: + 381 (14) 227-133
  • [email protected]
  • www.grand.hoteli-valjevo.com