Хуманитарни концерт „Ваљево за Јапан“

Почетак » Хуманитарни концерт „Ваљево за Јапан“ » Вести » Хуманитарни концерт „Ваљево за Јапан“

 

Поводом великог хуманитарног концерта „Ваљево за Јапан“, који ће се одржати у четвртак 14. априла, у среду 13. априла 2011. године у сали Градског већа са почетком у 10.00 часова, конференцију за новинаре одржаће градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић.
 
На иницијативу групе Ваљеваца, предвођене проф. др Бошком Ђукановићем, одржаће се велики хуманитарни концерт „Ваљево за Јапан“ у четрвртак 14. априла 2011. године, на платоу испред Центра за културу Ваљева, од 20.00 часова. На овом концерту окупиће се највеће звезде домаће музике: Владо Георгијев, чији је студио „ВГ арт“ обезбедио бину, звук и расвету, Жељко Јоксимовић, Неверне бебе, Галија, Јелена Томашевић, Бора Ђорђевић, Харис Џиновић и Оливер Мандић. Концерт ће водити Јована Јанковић и Срђан Предојевић, док ће се у улози домаћина наћи Мића Орловић и Предраг Цуне Гојковић.
 
Концерт је бесплатан, а отворен је подрачун града Ваљева : 840-0000002447740-02 ВАЉЕВО ЗА ЈАПАН, на који се могу уплаћивати новчани прилози. Акција прикупљања новца трајаће два месеца.
 
Велики хуманитарни концерт „Ваљево за Јапан“ јуче је најављен и у Београду, уз присуство организатора концерта и већине извођача, који ће се у четвртак појавити на концерту. 

 

Leave a Comment