Хуманитарни концерт

Почетак » Хуманитарни концерт » Вести » Хуманитарни концерт
У понедељак 3. августа у 21.00 сат на кошаркашком игралишту „Студент“ одржаће се хуманитарни концерт „Певамо за Жељку“. На концерту ће наступити Бора Ђорђевић, Неверне бебе, Дејан Цукић, Yar kuintet, Бранко Поповић и гости изненађења. Хуманитарни концерт биће одржан како би се прикупила помоћ за нашу суграђанку Жељку Поповић Исаев која већ годинама води  борбу са тешком болешћу остеосаркомом. У ову хуманитарну акцију укључили су се и бројне фирме и појединци. Град Ваљево је подржао акцију и организовање концерта и на данашљој конференцији за новинаре позвани су наши суграђани да присуствују концерту и помогну сходно својим могућностима. 
 
„Град ће дати значају подршку овој хуманитарној акцији и даћемо значају помоћ кроз анимирање јавних предузећа, запослених и приватних компанија да скупимо што више средстава како би Жељка успела да се избори са овом тешком болешћу.Желим да упутим личну подршку, а и у име града Ваљева и да изразим наду да ће ова акција бити успешна. Велику захвалност дугујемо музичарима који су се одазвали и узели учешће у овом хуманитарном концерту. Желим да позовем све наше грађане на солидарност и да присуствују концерту и да помогну колико је ко у могућности“, рекао је на данашњој конференцији за новинаре Александар Вујић Суботић, начелник Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове.
 
Улаз  је слободан, а у случају лоших временских услова, концерт ће бити одржан у холу Центра за културу такође у 21.00 сат. Број жиро рачуна на који се може уплатити помоћ је Жељка Поповић Исаев 285-2015000000505-30 који се води код SBER банке.
 
 
 
 
 

Leave a Comment