Инвестициона конференција „Развијајмо Дивчибаре“

Почетак » Инвестициона конференција „Развијајмо Дивчибаре“ » Вести » Инвестициона конференција „Развијајмо Дивчибаре“

Инвестициона конференција „Развијајмо Дивчибаре“ одржаће се у хотелу „Дивчибаре“ (на Дивчибарама) у петак 2. марта 2012. са почетком у 11 часова. Циљ конференције је да окупи кључне актере заинтересоване за развој Дивчибара, постојеће и потенцијалне инвеститоре. Отвориће је др Горан Петковић, државни секретар за туризам у Министарству економије и регионалног развоја.

 
Овај скуп је завршна активност пројекта „Студија изводљивости за нови туристички производ Дивчибара“, који се реализује у оквиру „Регионалног друштвено-економског програма развоја 2“, под покровитељством Европске уније. Носилац пројекта је Град Ваљево, а партнери општине Косјерић и Пожега и Туристичка организација „Рибница“ из Мионице.
 
У оквиру пројекта Национална туристичка развојна корпорација припремила је „Студију изводљивости за нови туристички производ Дивчибара“. Креирани су и нови промотивни материјали са циљем промоције Регије Дивчибаре као дестинације за одмор и рекреацију, али и за инвестирање. На Инвестиционој конференцији биће представљени правци туристичког развоја Дивчибара, границе будућег туристичког простора, управљачки модел, инфраструктурне потребе и инвестициони пројекти.
 
 

 

 

Leave a Comment