Исправни конкурси о именовању директора

Почетак » Исправни конкурси о именовању директора » Вести » Исправни конкурси о именовању директора
Након сагледавања ситуације по питању огласа конкурса за именовање директора ЈКП „Водовод“ и „Полет“  из септембра 2013. године, а који су објављени на сајту града Ваљева заједно са новим конкурсима за именовање директора јавних предузећа  “Колубара“, „Топлана“ и „Видрак“ 23. јула 2014. године, утврђено је да је дошло до техничке грешке коју је начинило лице које администрира градским сајтом.
 
Грешком су уз нове конкурсе, поново објављени и стари конкурси из 2013. године. Из садржаја тих огласа се јасно види да се ради о конкурсима из септембра 2013. године. Састав Комисије за спровођење конкурса је наравно из 2013. године. Једно од лица за контакт је тадашњи председник Комисије и помоћник градоначелника Селимир Манојловић, који је преминуо 3. маја 2014. године. За конкурсе из 2014. године је формирана друга комисија и опредељена лица за контакт.
 
Беспотребно је пласирана, нетачна и сензационалистичка вест, да је особа за контакт актуелних конкурса сада покојни помоћник градоначелника, јер је у старим огласима било довољно информација да свако може да разликује конкурсе из 2013. и 2014. године без обзира што су заједно објављени на сајту једни иза других.
 
Предузете су мере да се овакве техничке грешке више не понове. Према одговорном за учињену грешку биће предузете корективне мере.
 
Највећа штета је нанета породици Селимира Манојловића, којој и овом приликом упућујемо извињење.
 
Убудуће, одговорна особа за изглед и садржај званичне презентације града Ваљева је Светлана Марковић, шеф Одсека за информисање и протокол.
 

Leave a Comment