Изграђен мост у Веселиновцу

Почетак » Изграђен мост у Веселиновцу » Вести » Изграђен мост у Веселиновцу
Мост на рукавцу реке Колубаре у Веселиновцу је завршен у рекордном року и мештани овог села већ могу да га користе, након што су годину дана од мајских поплава били без моста.
 
Дужина моста је 10 метара, ширина коловоза 4 метра и са обе стране је урађен тротоар са по метар ширине. Уговорена вредност радова је 6.220.000 динара, а извођач је предузеће “Инграп-омни”.
Представници градске “Дирекције” су данас обишли новоизграђени мост, који је други који је завршен, од пет мостова, колико је планирано Програмом Дирекције.
 
“Завршен је и тендер за мост у Веселиновићима, који ће радити “Инграп-омни” и за неколико дана ће почети изградња и овог моста. Завршен је тендер за шест мостова, два су још у току. Канцеларија за обнову расписује тендер  за мост у Бабиној Луци. У плану нам је поправка и реконструкција моста на Ђединој брани и то ћемо сами урадити након што распишемо накнадни тендер за отприлике месец дана. Мост у Аничићима је завршен и сада ће почети да се раде навози, због чега ће за цело насеље бити обустављен саобраћај. Настојаћемо да временски период изградње навоза буде кратак, да би што мање ометали грађане да иду својим кућама”, рекао је Драган Јеремић, директор ЈП „Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева“.

Leave a Comment