Измене термина радова на топлификацији

Почетак » Измене термина радова на топлификацији » Вести » Измене термина радова на топлификацији

Данас је одржан састанак код заменика градоначелника Ваљева Жарка Ковача са директором ЈКП „Топлана“ Дејаном Филиповићем и помоћником директора за инвестиције Драганом Деспотовићем, који су том приликом обавестили да је због усаглашавања ставова са главним извођачем радова на топлификацији града, београдском фирмом „Штрабак“, дошло до промене термин планова радова у три сектора- Карађорђевој, Пантићевој и Синђелићевој улици ка Петом пуку.

Због међусобних односа главног извођача са подизвођачима, измењени су термини радова у секторима С1, С2 и С5. У сектору С1- Карађорђева од Душанове до Радничке улице, радови ће почети 16. јула и трајаће до 25. августа. Планирано је да постављање топловода у овом сектору, у дужини од 168 метара, траје 41 дан.

У сектору С2- Пантићева од Војводе Мишића до Техничке школе радови су почели 16. маја и трајаће до 31. јула. Планирано је да се деоница од 650 метара ради 77 дана.

У сектору С5- Синђелићева од раскрснице са Улицом Љубе Ковачевића до Насеља „27. новембар“ радови су почели 30. маја и трајаће до 30. септембра. Ови радови су планирани да трају четири месеца и обухватиће 1.108 метара.

Завршетком ових радова окончаће се изградња главних магистралних водова вреловода, у оквиру пројекта КФВ 4.

Извођачи радова ће настојати да потпуни прекиди саобраћаја на деоницама које се раде, буду што краћи, како би се спречиле саобраћајне гужве на градским улицама.

Подсећамо, радове изводе фирма „Штрабак“ и подизвођи- ваљевски „Аутотранспорт“, а машинске радове фирме „Гоал“ из Зрењанина и „Термосервис“ из Београда.