Јесењи сајам у Бања Луци

Почетак » Јесењи сајам у Бања Луци » Актуелно » Јесењи сајам у Бања Луци

У Бања Луци ће се од 10. до 13. новембра одржати јубиларни 20. „Јесењи сајам 2016“ који ће имати три сегмента: Међународни сајам пољопривреде и прехрамбене индустрије „AGROS 2016“, Међународни сајам лова, риболова, екологије и спорта „LORIMES 2016“ и Међународни сајам туризма и угоститељства.

На Сајму у Бања Луци штанд ће имати Регионална привредна комора Ваљево, на коме ће се представити: „Ваљевска пивара“ са комплетним програмом пива, „Ива фарм“ са дијететским производима и суплементима, „Ђурђевић“ са воћним ракијама и Туристичка организација Ваљево која ће представити потенцијале ваљевског краја. Осим привредника, у делегацији града Ваљева која ће посетити Сајам биће помоћници градоначелника Мирослав Пимић и Саша Симић, као и члан Градског већа Андра Савчић.

Програмом Сајма предвиђени су састанци са потенцијалним страним инвеститорима, као и презентација финансијских потенцијала за мала и средња предузећа. Привредна комора Републике Српске организоваће стручне презентације и тематске конференције, а биће уприличена и изложба меда, пчеларске опреме као и риболовачки сајамски котлић.