Јубиларна годишњица Удружења пензинера органа унутрашњих послова

Почетак » Јубиларна годишњица Удружења пензинера органа унутрашњих послова » Актуелно » Јубиларна годишњица Удружења пензинера органа унутрашњих послова

Поводом успешног рада и постојања Удружења пензионера органа унутрашњих послова , данас је у хотелу „Омни центар“ обележена је 15. годишњица рада, уз пригодан програм и спортска такмичења.

Председник Удружења пензионера унутрашњих послова града Ваљева Владислав Миливојевић се у име Удружења обратио присутнима и захвалио великом одзиву ове године.

„Присутно је 200 чланова из Удружења ван Ваљева. Удружење је основано 2002. године у фебруару месецу и данас обележавамо јубиларних 15 година. Мислим да резултати показују да смо у врху свих удружења Србије. Велика ми је част да данас поздравим наше драге госте из целе Србије и имам задовољство да овом нашем скупу и дружењу присуствују и чланови удружења из Бјељине. Традиционално и ове године имаћемо такмичења у разним дисциплинама кроз дружење и игру, пецање, стрељаштво и многе друге“, рекао је Миливојевић и захвалио се градоначелнику Града др Слободану Гвозденовићу на подршци и доласку.

„Поштовани домаћини и поштовани пензионери пре свега вам желим добро здравље и дуговечну пензију и да вам се захвалим за све оно што сте учинили за моју генерацију, да мирно и безбедно одрастемо. Желим да вам се захвалим што сте одговорно и савесно обављали један тежак посао који је био и те како значајан за нас који смо тада расли. Желим да се у Ваљеву осећате угодно, да се лепо дружите и уживате у такмичењу. Зато још једном у име Града хвала свим гостима и свима који су дошли“, рекао је градоначелник др Слободан Гвозденовић у обраћању присутнима.

Градоначелник се овом приликом састао са бившим шефом Безбедносно информативне агенције и професором на Факултету безбедности Андрејом Савићем. Андреј Савић је председник Асоцијације удружења пензионера унутрашњих послова.

Овом скупу присуствовали су  Удружење пензионера Министарства унутрашњих послова Републике Србије, Удружење пензионера савезног министарства за унутрашње послове, удружења из  Новог Сада, Ниша, Крагујевца, Суботице, Зрењанина, Шапца, Лознице, Ужица, Бечеја, Краљева и Кањиже.

У просторијама „Омни центар“ у склопу овог скупа одржано је добровољно давање крви.