Караван „Моја Србија“ у петак у Ваљеву

Почетак » Караван „Моја Србија“ у петак у Ваљеву » Актуелно » Караван „Моја Србија“ у петак у Ваљеву

Промотивни караван ,,Моја Србија“, део истоимене кампање Туристичке организације Србије (ТОС) намењене домаћим гостима у циљу представљања туристичке понуде Србије у летњем периоду,наставља се ове године. У Ваљеву ће боравити у петак, 24. јуна, од 17 до 22 часа, на Платоу Центра за културу, најавили су на конференцији за новинаре представници града Ваљева и Туристичке организације Ваљева.

Резултати које је ова промотивна активност ТОС-а дала у 2015. години претходили су планирању овогодишњег каравана „Моја Србија“.

Караван путује ове године кроз 14 градова Србије: Београд, Нови Сад, Ниш, Крагујевац, Чачак, Зрењанин, Сомбор, Крушевац, Врање, Ваљево, Нови Пазар, Ужице, Зајечар, Пожаревац. Прва станица Каравана је Ужице у петак 03. јуна, код је друга станица Нови Пазар дан касније. Програм на свакој станици каравана „Моја Србија“ трајаће од 17-22 часа.

Караваном који ће путовати кроз Србију, Туристичка организација Србије позива домаће госте да свој летњи одмор или његов део проведу на дестинацијама широм Србије.

У оквиру каравана, а у сарадњи са локалним туристичким организацијама, удружењима ,, Србија за младе“, Удружењем бањских и климатских места Србије, ЈП „Скијалишта Србије“ и удружењем хотелијера и ресторатера Србије „ХОРЕС“, ТОС ће промовисати туристичку понуду наше земље намењену одмору у летњем периоду. Посетиоце на градским трговима очекују штандовибрендиранилоготипом “Моја Србија” на којима ће моћи да се информишу о могућностима за одмор у Србији, богат забавни програм, наступи музичких група, пројекције туристичких филмова, као иквиз знања „Колико познајеш Србију – 52 викенда у Србији“, који ће најсрећнијим посетиоцима обезбедити незабораван доживљај лета 2016 у Србији.

На штандовима локалних туристичких организација посетиоци ће моћи и да дегустирају карактеристичне локалне специјалитете у складу са програмом „52 укуса Србије“. У поменутим градовима, поред самих домаћина, представиће се и дестинације које гравитирају ка том граду, како бизаједнички представили своју регионалну понуду.