Клизалиште у центру Ваљева

Почетак » Клизалиште у центру Ваљева » Вести » Клизалиште у центру Ваљева
На прагу зимског распуста, у Ваљеву су у току припреме на постављању клизалишта, које ће ове године бити лоцирано у центру града, на платоу испред Центра за културу.
Постављањем клизалишта у центру града, оживеће и простор Хола Центра за културу, који ће бити простор где се посетиоци могу одморити, али и уживати у програмима, који ће се одвијати.
 
„Сматрамо да је то једна од добрих ствари у току зимског распуста и да ћемо лоцирањем у центру града, унети живост у граду за време распуста. На тај начин родитељима и деци омогућићемо да на конфоран начин проведу време. Сама локација омогућава организацију различитих програма, било музичких, било да се ради о различитим играма на леду. Ми мислимо да ће до почетка марта, до када ће клизалиште бити у нашем граду, то бити идеална прилика да сви они који не знају да клизају, то науче, а они који знају, да уживају у лепом амбијенту. Овај простор, који је традиционално у току лета простор у коме се млади људи окупљају, то ће сигурно постати и преко зиме. У сарадњи са Центром за културу и фирмом која поставља клизалиште, Ваљевци бити у могућности да учествују у бројним програмима током зиме, а пре свега током зимског распуста“, рекао је Александар Ранковић, члан Градског већа Ваљева.
 
Дозвола за рад важи од 1. новембра, али је топло време онемогућило да клизалиште проради и раније.  Формирање ледене плоче је почело и сезона клизања, уколико временски услови дозволе, може почети већ за викенд.

Leave a Comment