Књиге за ваљевску библиотеку

Почетак » Књиге за ваљевску библиотеку » Вести » Књиге за ваљевску библиотеку
Запослени компаније Филип Морис у Србији у оквиру акције „Волонтирам, зато што волим свој град“, прикупили су и поклонили књиге Матичној библиотеци „Љубомир Ненадовић“ у Ваљеву. Акција „Волонтирам, зато што волим свој град“ покренута је ове године по други пут, захваљујући идеји и доброј вољи запослених у компанији Филип Морис у Србији. На овај начин, подржана је ваљевска библиотека која има дугу историју и проширен избор литературе за све љубитеље књиге. 
 
„Компанија Филип Морис у Србији поздравља и подржава волонтерску акцију коју су покренули наши запослени. Веома смо поносни на то што се она успешно спроводи већ други пут, а посебно нам је драго што су наши запослени препознали образовање као један од важних предуслова за развој друштва у којем живимо и радимо и што су управо на овај начин одлучили да помогну својим градовима“, рекла је  приликом примопредаје књига Маја Шотра, менаџер за комуникације и донације компаније Филип Морис у Србији.
 
Ова акција спроводи се у укупно 15 градова широм Србије, а преко 19.000 књига, које су прикупили запослени из својих личних и из компанијске библиотеке, биће поклоњено установама које су запослени препознали као значајне за град у којем живе и раде.

Leave a Comment