Концерт за памћење групе „Неверне бебе“

Почетак » Концерт за памћење групе „Неверне бебе“ » Вести » Концерт за памћење групе „Неверне бебе“

 

Концерт групе „Неверне бебе“ одржан је синоћ на платоу испред Куле Ненадовића. Више од пет хиљада Ваљеваца, али и посетилаца из околних места, присуствовало је сјајном концерту, на коме су се чули стари и нови хитови групе „Неверне бебе“. Репрезентативни  простор испред Куле Ненадовића, синоћњим наступом „Неверних беба“ промовисан је  у нови простор за концерте у Ваљеву, а означио је и почетак Културног лета у нашем граду.
 
Квалитетна бина, одлично озвучење, сјајан амбијент, расположени музичари и посетиоци, догађај без инцидената, обележили су синоћњи концерт. Пре почетка концерта, посетиоцима су се представиле београдска група „ЕОН“ и ваљевски „Театар бизар“. У 9.30 часова, из реконструисане Куле Ненадовића изашли су чланови групе „Неверне бебе“, док су се певачице ове групе најпре појавиле на прозорима Куле и изазвале овације публике.
 
У преопoзнатљивом маниру, група „Неверне бебе“ забављала је публику свих узраста до пола сата после поноћи. Пред крај концерта, група је један блок песама посветила групи „Смак“ и Радомиру Михајловићу Точку, што је изазвало буран аплауз посетилаца. На крају концерта Милан Ђурђевић се захвалио граду Ваљеву и градоначелнику Зорану Јаковљевићу, што су омогућили да се овај концерт одржи.
 
Велику захвалност град Ваљево дугује и компанијама „Лукоил“, „Вега“ и „Вега фарм“, као и бројним другим спонзорима: Метална галантерија „Мишковић“, „Валтек“, Пекара „Домино“ и „Woodmaster“.
 
фото: Драган Крунић
 
Погледјате инсерте са концерта

 

Leave a Comment