Конкурс за пројекте у култури

Почетак » Конкурс за пројекте у култури » Вести » Конкурс за пројекте у култури
Град Ваљево је објавио конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката у култури који својим квалитетом доприносе развоју и презентацији уметности и културе у граду Ваљеву за 2011. годину.
 
До 14. марта, до када траје конкурс, могу се пријавити небуџетске установе културе, удружења у култури, самостални уметници, самостални стручњаци и сарадници у култури, самостални извођачи културних програма, задужбине и фондације у култури, привредна друштва и предузетници регистровани за обављање делатности у култури, чије је седиште односно пребивалиште на територији града Ваљева. Пројекат  мора бити реализован најкасније до 31. децембра 2011. године.
 
За реализацију пројеката из културе, обезбеђено је 2.000.000 динара. Образац пријаве на Конкурс доступан је на инфо-пулту у холу зграде Градске управе Ваљево и на званичној интерент презентацији града Ваљева (www.valjevo.org.rs).
 
Све остале информације у вези Конкурса, могу се добити у Одељењу за друштвене делатности, Градске управе Ваљево, на телефоне  014 294 761 и 014 294 763.
 
Преузмите текст Конкурса и образац

Leave a Comment