Кошаркаши КК „Металац“ на пријему код градоначелника

Почетак » Кошаркаши КК „Металац“ на пријему код градоначелника » Вести » Кошаркаши КК „Металац“ на пријему код градоначелника
Градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић приредио је пријем за кошраркаше и управу КК „Металац“ поводом њиховог недавног великог успеха-освајања Купа Србије. Честитајући им на завидном резултату и освојеном пехару у јакој конкуренцији, градоначелник је оценио да освојено прво место на Купу Сбије, треба да буде добар подстрек за пласман у виши ранг такмичења. „Поносни смо на ваљевске кошаркаше, јер на прави начин презентују Ваљево широм Србије. У 2009. години из градског буџета за КК „Металац“ је опредељено 40 одсто од укупних средстава која су предвиђена за финансирање спортских клубова. Руководство града подржаће и помоћи на сваки начин даљи рад клуба“, рекао је градоначелник Јаковљевић.
Захваљујући се на срдачном пријему у Скупштини града, председник КК „Металац“ Душко Ђукановић је нагласио да заслуга за овај велики успех припада на првом месту играчима, због њихове пожртвоване борбе на терену за сваки поен, а потом и стручном штабу на челу са Владом Ђуровићем који је у међувремену постао тренер новосадске „Војводине“. „Надамо се да ћемо у 2009. години, упркос променама које су се десиле у врху стручног штаба,  остварити још бољи резултат и да ћемо у Ваљеву угостити најбоље српске клубове Звезду и Партизан. На свима нама велика је одговорност, посебно пред новим тренерима Александром Ицићем и Драганом Симеуновићем,  али довољно смо амбициозни да оправдамо указано поверење“, рекао је Ђукановић.
 
Он је са градоначелником на данашњем пријему, разменио симболичне поклоне уз заједничку оцену да се од ваљевских кошаркаша очекује убудуће још пехара и повода за овакве сусрете у Скупштини града.

Leave a Comment