Курс енглеског језика

Почетак » Курс енглеског језика » Вести » Курс енглеског језика

Британски савет у сарадњи са Канцеларијом за младе града Ваљева реализује у фебруару и марту месецу ове године бесплатан курс енглеског језика под називом „English for IT“. Курс ће трајати 50 часова и намењен је младима који користе рачунаре и интернет. Намењен је особама које имају почетно знање енглеског језика и тежине је између А2 и Б1 по стандардима заједничког европског оквира.
 
Сви заинтересовани би требало да попуне пријавни формулар тј. „entrance test”, где поред основних података кандидати треба да осмисле и пошаљу мотивациони есеј од највише десет реченица о теми „Како намеравам да употребим знање енглеског језика  за успостављање међународне сарадње моје локалне заједнице са партнерима из иностранства и како ће ми знање језика омогућити да користим различите прилике за стручно усавршавање, размену и повезивање“.
 
Рок за достављање пријавних формулара је  27. јануар 2012. године.
 
Канцеларија за младе града Ваљева номиноваће 20 кандидата, а на основу резултата „entrance test” и знања енглеског језика,  Британски савет одабраће 12 полазника курса. Полазници ће на крају курса имати обавезу да прођу завршни тест, а кандидати који покажу највиши ниво знања у складу са критеријумима, добиће сертификат British Council-a.
 
Додатне информације могу се добити на телефон 014 220 778 или e-mailom: [email protected].

Leave a Comment